Stambomen van Schansker families :

Schanskerstamboom: ''Onze'' voorouders.              

Een stamboom geeft ontzettend veel informatie prijs over de historie. Via onze voorouders komen we dikwijls op een spoor, die we anders wellicht niet hadden gevonden.  Wij gebruiken hoofdzakelijk ''My Heritage'' en de Groninger Archieven'' Alles wordt vastgelegd in ''My Heritage''

Door te klikken op de link : (hier linksboven ) komt er een stamboom tevoorschijn, die antwoord op deze vragen geeft en nog veel meer.

Gebruiksaanwijzing :
De Schanskerstamboom omvat uiteraard meerdere families en generaties. Dit alles op één scherm samen te vatten, is niet mogelijk.

               Rechtsboven staat een vakje : ''Vind een persoon....'' Als daar een voor- of achternaam wordt ingevoerd, krijgt u : 
               Geen resultaten gevonden  b) een stamboom op uw scherm. 
               Via de blauw/rose verbindingstekens kunt u naar elk volgend onderdeel gaan, of een nieuwe naam invoeren. 

      
MyHeritage is een online platform voor genealogie met softwareproducten en -diensten voor online en mobiel gebruik. Gebruikers van het platform kunnen o.m. stambomen maken,    foto's  uploaden en bekijken en miljarden historische gegevens van over de hele wereld doorzoeken.Het platform ondersteunt 42 talen en heeft wereldwijd ongeveer 80 miljoen gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Israël, met kantoren in Tel Aviv,Lehi, UT, USA Burbank, CA, USA.